RESERVEREN: 015 611 447

Suggesties Oktober 2018

Voorgerechten
Creuse oesters 6 stuks    € 16.00
Rode biet carpaccio , geitenkaas, appelsien, hazelnoot, Granny Smith zalf van mierikswortel    € 13.50
Rundstartaar afgewerkt met zwarte herfsttruffel    € 21.50

Hoofgerechten
Kabeljauw met groene asperges, graanmosterdsaus, aardappelpuree met lente ui en zongedroogde tomaten    € 24.00
Salade met gebakken verse chorizo, gemarineerde kerstomaten, gegrilde paprika, feta kaas    € 20.50
Verse Tagliatelle, , met bos-paddenstoelen, kruidenmengeling en verse zwarte herfst truffel    € 28.50
Witte en zwarte pens met appelcompote en puree aardappelen    € 16.00

Dessert
Gekarameliseerde ananas, kokosijs, hazelnoot crumble, framboos, schuim van basilicum    € 10.00
Kaasplank met huisgemaakte compote , Ossekop, Pont de l’eveque, Tommete des alpes, Blauwe kaas    € 9.50