RESERVEREN: 015 611 447

Valentijn

Valentijn 14 februari 2019

Diner by candle light

 

Voorgerecht

 Gelakt buikspek met groene pareltjes afgewerkt met balsamico en pastinaak

Of

 Sint Jacobs vruchten met aardpeer afgewerkt met rode biet en waterkers

 

Tussengerecht

Duo van sorbet

 

Hoofdgerecht

Lamsfilet bereidt met rozemarijn en honing, jonge wortel , krielaardappeltjes en knolselder gepresenteerd op jullie bord

Of

 Zeebarbeel met smeuïge risotto, kampernoelies , trostomaat en basilicum

 

Dessert

Chocolade,  hazelnoten, karamel en passievruchten

Gevolgd door een koffie of thee

 

€ 57,50 exclusief drank

€ 69,50 inclusief  witte of rode huiswijn tijdens het diner

 

 Het Valentijns diner serveren we enkel op 14 februari graag even bellen of mailen voor reservatie a.ub.

 info@mievanbart.be of 015.61 14 47