RESERVEREN: 015 611 447

Suggesties Oktober 2019

Voorgerechten
Carpaccio van tonijn, espuma van groene curry, wakamé afgewerkt met Oosterse dressing   € 18.50
Buternut soep, met een gember toets en geroosterde walnoot   € 9.50

Hoofgerechten
Eenden filet met geglaceerde groenten, huisgemaakte aardappelsoezen afgewerkt met kriekenbier   € 31.50
Paarden filet pur , Stroganoff, gemengd slaatje met verse frietjes   € 29.50
Brique deeg gevuld met couscous en Zuiderse groenten, feta kaas afgewerkt met paprika coulis   € 20.50
Patrijs met gekarameliseerd witloof, knolselder, huisgemaakte amandelsoezen afgewerkt met een fine champagne saus   € 29.50
Grietbotfilet met risotto, afgewerkt met blanke botersaus met citroengrastoets   € 29.50

Dessert
Gratin van bosvruchten , framboos en wit chocolade ijs   € 9.50
Cheese cake, Bastogne speculoos en cuberdon   € 9.50
Plankje kaas   € 9.50

Koffies met een smaakje
Latte Caramel   € 4.20
Latte Hazelnoot  € 4.20
Thee Pure Leaf Ginger & orange blossom   € 3.20
Chai tea   € 3.20