RESERVEREN: 015 611 447

Suggesties Augustus 2019

Voorgerechten
Oesters “ Gillardeau” 6 stuks   € 25.00
Carpaccio van rund, gemarineerde venkel, rucola en geroosterde amandelschilfers   € 16.00
Escargots met kruidenboter 6 stuks   € 15.00

Hoofgerechten
Makreel , geplette aardappel, zure room, waterkers, prei en bieslooksaus   € 29.50
Pasta kip met rode pesto   € 20.50
Paarden filet pur , Stroganoff, gemengd slaatje met verse frietjes   € 29.50
Brique deeg gevuld met couscous en Zuiderse groenten, feta kaas afgewerkt met paprika coulis   € 20.50
Mosselen natuur   € 23.50
Mosselen Witte wijn, Provençaal of Look   € 24.50

Dessert
Aardbeien gazpacho , basilicum ijs, espuma van Cava geserveerd met huisgebakken tuille   € 9.50
Carpaccio van ananas, witte chocolade crème, mango coulis en kokos crumble   € 9.50
Coupe aardbeien met vanille ijs   € 9.50

Koffies met een smaakje
Latte Caramel   € 4.20
Latte Hazelnoot  € 4.20
Cafe affogato, Dubbele espresso met een bolletje vanille ijs afgewerkt met shot rhum of cognac   € 9.50
Thee Pure Leaf Ginger & orange blossom   € 3.20
Chai tea   € 3.20