RESERVEREN: 015 611 447

Suggesties November 2019

Voorgerechten
Duo van wildpastei , confit van witloof , vijgen en ui geserveerd met noten toast   € 17.50
Buternut soep, met een gember toets en geroosterde walnoot   € 9.50
Rundstartaar afgewerkt met herfst truffel  € 21.50

Hoofgerechten
Hazenrug , Harlekijn geserveerd met amandelkroketjes   € 33.50 pp
Stoofpotje van Hert, vergeten groenten, boschampignons, veenbessen geserveerd met amandelkroketjes   € 24.50
Gevulde aubergine, quinoa met een crème van zoete aardappel   € 20.50
Grietbotfilet met risotto, afgewerkt met blanke botersaus met citroengrastoets   € 29.50

Desserten
Cheese cake, Bastogne speculoos en cuberdon   € 9.50
Plankje kaas   € 9.50

Koffies met een smaakje
Latte Caramel   € 4.20
Latte Hazelnoot  € 4.20
Latte speculoos  € 4.20
Ginger & orange blossom tea   € 3.20
Chai tea   € 3.20