RESERVEREN: 015 611 447

Suggesties Juli 2019

Voorgerechten
Tomaten variëteit, mozzarella avocado crème grijze garnalen en pesto   € 15.50
Carpaccio van bieten en radijs, appel en stroop vinaigrette afgewerkt met crème van yoghurt en zwarte peper   € 16.00
Maatjes ( 2 stuks ) , rode ui, appel, boontjes, geserveerd met shotje van komkommerjenever   € 15.50

Hoofgerechten
Zeetong “ Meunière” met verse handgesneden frietjes   € 33.00
Paling in’t groen met verse handgesneden frietjes   € 28.50
Risotto kroketten, salade van venkel, jonge spinazie, geroosterde peer afgewerkt met saffraan mayonaise   € 24.50
Op vel gebakken goud brasem hand gemaakte couscous, mousseline met Raz el hanout   € 26.50
Linguini à la puttanesca ( met ansjovis, olijven, kappertjes, tomaat en al wat Zuiders getint is )   € 20.50
Melk – big met seizoen groenten met sausje van Liefmans kriekenbier (verkrijgbaar vanaf 25 juni 2019)   € 29.50

Dessert
Coupe aardbeien met vanille ijs   € 9.50
Gegrilde perzik, amandelijs en ricotta van honing, munt en limoen zeste   € 9.50
Gel van bloed appelsien, panna cotta met gezouten sinas, ijs van kruidnagel, witte en roze pompelmoes   € 9.50

Koffies met een smaakje
Latte Caramel   € 4.20
Latte Hazelnoot  € 4.20
Ice latte Caramel   € 4.20
Ice Latte Hazelnoot   € 4.20
Cafe affogato, Dubbele espresso met een bolletje vanille ijs afgewerkt met shot rhum of cognac   € 9.50
Thee Pure Leaf Ginger & orange blossom   € 3.20
Chai tea   € 3.20